Rörmokare Åstorp

Fröjds VVS AB – rörmokare Åstorp

Det självklara
valet av rörmokare

Välkommen till Fröjds VVS AB – din lokala och certifierade VVS-partner! Våra rörmokare arbetar i Åstorp med omnejd. Som en mindre rörfirma lägger vi stort fokus på våra kunder och deras individuella behov. Vi förstår att varje hem och varje projekt är unikt, och vi strävar efter att ge varje uppgift den personliga uppmärksamhet den förtjänar. Hos oss på Fröjds VVS AB får du mer än bara en tjänst – du får en samarbetspartner som verkligen bryr sig om ditt hem.

Vilka vi är

Fröjds VVS AB är en certifierad och professionell rörfirma. Vår certifiering är ett bevis på att vi lever upp till de högsta branschstandarderna när det gäller kvalitet och säkerhet. Företaget grundades 2022 men har över 10 års erfarenhet sedan tidigare. Vi på Fröjds VVS AB är din självklara VVS-partner!

Vad vi gör

Vårt företag erbjuder hjälp med allt inom VVS, renovering av badrum och kök, samt installation av värmeanläggningar och mycket mer. Med våra tjänster vänder vi oss till företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar till enskilda privatpersoner – alltid med ett starkt fokus på att lämna våra kunder nöjda

VÅRA TJÄNSTER

VVS

Våra kompetenta rörmokare utför alla former av VVS-arbeten. Här kan du få hjälp med badrums- och köksrenoveringar såväl som installationer, reparationer och underhåll av diverse anläggningar.

Vatteninstallation

Vi genomför vatteninstallationer med expertis och noggrannhet. Från rördragning till anslutningar, ser vi till att ditt vattensystem fungerar felfritt. Vårt dedikerade team installerar allt från dusch och badkar till vattenberedade och kranar.

Värmeinstallation

Vi utför professionella installationer av värmesystem. Av oss kan du få hjälp att installera bland annat värmeväxlare, värmepannor, fjärrvärme och radiatorer. Dessutom genomför vi reparationer och underhåll av dessa.

Sanitetsinstallation

Vi erbjuder professionella sanitetsinstallationer som säkerställer både funktion och stil i ditt utrymme. Vårt erfarna team hanterar allt från små reparationer till kompletta badrumsrenoveringar, med fokus på kvalitet och noggrannhet. Skapa en ren och modern atmosfär med våra skräddarsydda sanitetslösningar.

Golvvärme

Genom att använda golvvärme skapas en bekväm och enhetlig värme i ditt boende. Med vår specialkompetens garanterar vi en effektiv och korrekt installation för att uppnå optimal komfort. Vi kan även underhålla redan befintliga golvvärmesystem.

Fröjds VVS AB

Hagtornsvägen 50, 252 70 Ängelholm
Rörmokare Åstorp